Nova vest
Fudbal

Petak, 22.11.2013.

15:57

Petrović: Da doprinesem Radu

Novi trener fudbalera Rad Nebojša Petrović rekao je da je sa zadovoljstvom prihvatio poziv da preuzme klub u kojem se afirmisao.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Želim da u ovoj specifičnoj situaciji dam svoj doprinos kao bivši igrač, trener Rada i čovek koji se afirmisao u ovom klubu. Možemo da napravimo rezultat koji će nam dati podlogu da u prolećnom delu prvenstva završimo kako smo i planirali", rekao je Petrović na svom predstavljanju na Banjici.

Petrović će na klupi Rada debitovati na gostovanju Donjem Sremu u Pećincima u subotu u 13.00, u 13. kolu Super lige Srbije.

Pomoćni trener "Građevinara" Slađan Nikolić, koji je vodio ekipu od odlaska Nebojše Miloševića, rekao je da će duel Rada i Donjeg Srema biti "derbi začelja".

"Imamo svoje adute, videćemo posle utakmice da li ćemo ostvariti dobar rezultat. Nadam se da možemo do toga", rekao je Nikolić.

On je naveo da u ekipi neće biti jedino kapiten Uroš Vitas, koji se povredio na utakmici mlade reprezentacije Srbije protiv Belgije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu