Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.04.2021.

13:25

Vranješova priča pokrenula lavinu gneva na AEK

Ognjen Vraneš, fudbaler Šarlroa na pozajmici iz Anderlehta, uzbrukao je duhove u grčkoj, gde je nekada igrao.

Izvor: B92

Autor:B92

Vranješova priča pokrenula lavinu gneva na AEK
Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Fudbaler je u inervjuu za Kurur TV otkrio neke interesantne detalje iz prošlosti, a koji se tiču perioda kada je nosio dres AEK-a.

Poznato je da je AEK i ranije bio na meti istraga grčkih pravosudnih organa zbog sumnji za nameštanje mečeva, ali posle izjava Vranješa, strasti su se još više uzburkale.

Vranješ je pričao i o nameštanju u srpskom fudbalu, koje je bilo tema emisije, a ispričao je svoje iskustvo iz Atine.

"Imao sam to iskustvo dok sam igrao za AEK. Sedeo sam kod kuće jedno veče, zvonio mi je telefon. Ispostavilo se da je to bio jedan fudbalski menadžer iz Srbije. Pokušao je da namesti utakmicu za koju dobro svi znaju. To je bila utakmica kada je predsednik PAOK Savidis vadio pištolj. To je bila utakmica za titulu prvaka Grčke između PAOK i AEK. Pokušao je da mi preti. Nisam pristao na to, obavestio sam klub o čemu se radi. Moji iz kluba su reagovali", rekao je Vranješ.

Tema je postala udarna u brojnim grčkim listovima, a AEK se sada nalazi u teškoj situaciji jer se spekuliše da bi zbog svega mogli da ostanu i bez deset bodova.

Iz AEK-a su se kratko oglasili na napise u medijima.

"Prvi put čujemo za tako nešto", bio je komentar atinskog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu