Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.03.2014.

12:22

Rajković pokidao ligamente kolena

Samo što se vratio u prvu postavu Hamburga, srpski internacionalac Slobodan Rajković teže je povredio koleno i za njega je sezona završena.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Rajković je u minimalnom porazu svoje ekipe od Verdera pokidao prednje ukrštene ligamente levog kolena, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.

On je u 66. minutu doživeo povredu zbog koje nije mogao da nastavi, a sa terena je iznet na nosilima. Ovo je Srbinu druga povreda kolena tokom sezone, pošto je već pauzirao dva meseca.

Bivši reprezentativac naše zemlje doživeo je novi udarac u karijeri, pošto se povredio na drugoj utakmici od povratka u startnu postavu. Prethodno je odigrao odlično protiv Borusije Dortmund, i bio jedan od najboljih pojedinaca na meču.

Podsetimo, Rajković je imao velikih problema od dolaska u HSV, i tek je u poslednja dva meseca stabilizovao formu. Bivši trener Torsten Fink isključio je Slobodana iz prvog tima zbog nediscipline, što je na igrača uticalo da ne uspe da se dokaže ni kod Berta van Marvijka.

Za nemački tim odigrao je 30 utakmica i postigao jedan gol, a pre Hamburgera nosio je dres OFK Beograda, Čelsija, PSV-a, Tventea i Vitesea.

Za nacionalni tim Srbije nastupio je 14 puta.

Pored Rajkovića na utakmici protiv Verdera povredio se i Milan Badelj koji je slomio levu ruku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu