Nova vest
Fudbal 5

17.6.2024.

13:51

Vazura o protestu navijača Partizana: "Žao mi je" VIDEO

Generalni direktor Partizana Mlioš Vazura razgovorao je ovog ponedeljka sa novinarima na početku priprema za novu sezonu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Trener Aleksandar Stanojević otpočeo je svoj treći mandat klupi Partizana pošto je na Teleoptiku izvršio prozivku, a generalni direktor crno-belih posle razgovora na razne teme, upitan je kako komentariše protest navijača Partizana.


Pristalice crno-belih u nedelju su održale protest na Terazijama, gde su glavne poruke bile usmerene protiv sadašnje uprave kluba iz Humske.

"Ne želim to da komentarišem, ali hajde kad ste pitali. Iskreno, žao mi je što se to dešava. Ne mogu da utičem. Oni imaju svoje metode, po našem mišljenju ti metodi su pogrešni. Skupština je legalno izabrana, ona se održava redovno. Na taj način neće ništa postići. Ne želim da komentarišem da se ne bi protumačilo ovako ili onako", rekao je Vazura.

Izvor: b92.sport

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

6 d

Testovi

Test: Toyota Aygo X – maksimalni minimalizam

Po prvi put, Toyotin model A segmenta je krosover. Tako je Aygo dobio sufiks X, što se i te kako odražava na lakše provlačenje po gradu i parkiranje. Uz sve to je šampion niske potrošnje.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

16 h

Novo Sport Video Menu