Nova vest
Fudbal 2

21.5.2024.

22:48

Bandović: Imamo dobru podlogu za budućnost

Trener Vojvodine Božidar Bandović je priznao Crvenoj zvezdi da je bila bolja, ali je naglasio da je njegov tim u finalu Kupa Srbije pokazao da ima lepu budućnost.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Beogradski crveno-beli su na stadionu "Lagator" u Loznici slavili trijumf rezultatom 2:1 i još jednom osvojili "duplu krunu".

"Sjajan ambijent, sjajan stadion. Zvezda je kvalitetan tim, čestitam joj na pobedi. Što se tiče mog tima, zadovoljan sam kako smo igrali, imali smo dosta šansi, nismo ih koristili. Protivnik je imao šanse i dao je dva gola. Kod 2:0 smo imali veliku priliku Radulovića, ali je nismo iskoristili. Mogu da budem zadovoljan, imamo dosta dobru podlogu za budućnost. Što se tiče našeg stila, to ćemo da gajimo. Danas smo pokazali način na koji hoćemo da igramo. Nije lako Zvezdi napraviti toliko šansi koliko smo mi", rekao je Bandović za "TV Arenasport".

Novosađani će u poslednjem kolu Superlige Srbije imati priliku da obezbede odlazak u kvalifikacije za Ligu konferencije.

"Imamo još jednu utakmicu u kojom moramo da pobedimo da bi otišli u Evropu. PResrećan sam što sam nastavio to što smo započeli, jer smo na dobrom putu. Sledeće godine ćemo biti mnogo jači, moramo da budemo, jer je Vojvodina veliki klub", rekao je Bandović.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu