Nova vest
Košarka

Četvrtak, 04.01.2024.

22:30

Poznato stanje Bolomboja i Topića

Košarkaši Crvene zvezde Džoel Bolomboj i Nikola Topić doživeli su povrede tokom "večitog" derbija, a ubrzo po okončanju tog meča smo dobili prve prognoze.

Izvor:

Autor:

Poznato stanje Bolomboja i Topića
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Kako je preneo "Sportklub", u tabor crveno-belih je stigla jedna dobra i jedna loša vest.

Krenimo o lepih, a one se tiču stanja Nikole Topića.

Mladi plejmejker je doživeo povredu levog kolena tokom jednog oštrijeg duela u trećoj deonici. Nije se činilo da će biti ozbiljnijih posledica, ali je Topić ubrzo morao da izađe.

Preselio se na klupu, a potom i u svlačionicu, posle čega se još jednom vratio među rezerviste, ali više nije ulazio u igru, Uprkos tome, prve informacije su da njegova povreda nije ozbiljnije prirode.

Kada je reč o Bolomboju, priča je drugačija. Centar Zvezde je doživeo povredu prsta tokom poslednje deonice. Činilo se da je samo dislocirao prst, ali se potom ispostavilo da je reč o prelomu.

Pred njim je duža pauza, a ostaje da se vidi ko će popuniti prazninu koju će ostaviti jedan od najboljih košarkaša Zvezde ove sezone.

Trener Janis Sferopulos nije potvrdio te navode na konferenciji za medije, ali je izjavio da su obojica na putu da urade skener i da će više informacija imati najkasnije do petka ujutru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu