Nova vest
Košarka

Subota, 11.03.2023.

19:00

Vildosa se oglasio: Ništa od ovoga nije istina

Argentinski košarkaš Luka Vildosa prokomentarisao je glasine o napuštanju Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Vildosa se oglasio: Ništa od ovoga nije istina
Srdjan Stevanovic/Starsport

Grčki mediji su preneli vest da će ga na leto dovesti Panatinaikos, ali zvezda crveno-belih prvi put čuje za to.

"Bili smo u avionu i kad smo sleteli počele su da mi stižu poruke, telefon mi se ‘zapalio’, svi su me pitali za to. Odmah sam pozvao svog agenta, bio je u čudu, prvi put je čuo za to. Normalno je da klubovi prate i gledaju igrače, ništa to nije novo, prate se svi svuda, ali ništa od ovoga nije istina", rekao je Vildosa u intervjuu za "Mondo".

Vildosa je govorio i o budućnosti u crveno-belom dresu.

"Sjajno se osećam ovde zaista, život je dobar, volim klub, saigrače. Ne zaboravljam da me je Zvezda vratila u život i pomogla mi da postanem ovo što sam sad. Kada sam se vraćao iz NBA bio sam niko, ne bih ovo postao bez kluba. Da jasno kažem - da, ostao bih i sledeće sezone. Imam i ugovor na još jednu godinu. Naravno niko ne može da zna šta će biti na leto, zavisiće i od rezultata i svega. Videćemo, ali želim da ostanem", istakao je on.

Vildosa je upitan i o Fakundu Kampacu, koji, takođe, ima ugovor do kraja sledeće sezone.

"Ja sam ga doveo, ugovor ima i za sledeću sezonu. Nikad se ne zna. Obojici nam se sviđa ovde, lepo nam je. Navijači nam mnogo pomažu, osećamo se kao kod kuće kad vidimo argentinske zastave, čujemo povike ‘Argentina, Argentina’. Ko zna, svašta je moguće", kazao je Vildosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve