Nova vest
Košarka

Utorak, 20.12.2022.

22:15

Mijailović otkrio glavni cilj Partizana

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o važnosti igranja u Evroligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Mijailović otkrio glavni cilj Partizana
Srdjan Stevanovic/Starsport

Crno-beli organizovali su novogodišnji koktel, te tako okupili prijatelje kluba.

Partizan je prošle sedmice okončao seriju poraza, pobedom nad Efesom.

"Imali smo tu situaciju, poslednjih mesec dana, da ih nazovemo serijom loših rezultata, bez obzira na celokupnu borbu Željka i igrača. Pokazali smo celoj Evropi da nismo navijači rezultata, već navijači Partizana. Da smo davali podršku ekipi bez obzira što smo imali situaciju gde smo nesrećno gubili utakmice. E po tome se razlikujemo od ostalih. Mi i kada gubimo, ima nas isto kao i kada pobeđujemo", rekao je Mijailović.

Mijailović kaže da je glavni cilj crno-beli kontinuirano učešće u elitnom takmičenju.

"Partizan je pokazao koliko je veliki u Evroligi i sa ovog mesta želim da pošaljem poruku svima da, bez obzira na sve napade koje imamo sa raznoraznih strana, da smo jedinstveni i da ćemo se boriti najjače što možemo da Partizan ostvari rezultate ove sezone. Naš glavni cilj je da napravimo kontinuitet igranja u Evroligi. Igračima i Željku želim dobro zdravlje, da nastavimo da se borimo za naš Partizan, da se zahvalim našim sponzorima i svima što nam dajte snažnu podršku", dodao je on.

Inače, Partizan naredni meč igra u četvrtak od 18.45 protiv Fenera u Istanbulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu