Nova vest
Košarka

Utorak, 22.11.2022.

19:02

Barselona o incidentu: Rizik, jače obezbeđenje i – pretnje

Košarkaški klub Barselona oglasio se povodom toga što nije pustio navijače Partizana u dvoranu.

Izvor: LN

Autor: LN

Barselona o incidentu: Rizik, jače obezbeđenje i – pretnje
Foto: Profimedia

Sve navijače crno-belih koji su doputovali u Španiju kako bi bodrili svoj klub šokirala je vest da isto neće moći da urade.

Odluka je donesna nekoliko sati pred početak utakmice, Partizan je pokušao da pomogne navijačima ali, kako stvari stoje, nije uspeo.

Barselona je u saopštenju navela da je ralzlog "problem sa bezbednošću".

"Povraćaj novca za karte za utakmicu Barsa – Partizan. Klub je otkrio probleme sa bezbednošću na svojim platformama i vratio je kupljene karte navijačima gostiju koji su kupili mesto predviđeno za navijače za domaćina"
, navedeno je u saopštenju i nastavlja:

"Barselona, poštujući sportske zakone, ne može i ne želi da stavi svoje članove, navijače i vlasnike sezonski karata u rizik. Zbog toga će klub pojačati broj bezbednosnih snaga za večerašnji meč".

Kako se navodi, navijača Partizana će, ipak, biti, ali samo u jednom određenom delu "Blaugrane" – u, žargonski rečeno, "golubarniku".

"Ako pronađemo gostujuće navijače na mestima koja nisu predviđena za njih pre i tokom utakmice, obezbeđenje će ih premestiti na mesta za gostujuće navijače. Klub je u konstantnom kontaktu sa Partizanom, kojem se zahvaljuje što je prihvatio i razumeo situaciju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu