Nova vest
Tenis

Utorak, 22.01.2019.

17:30

"Meč sa Medvedivim bio 'dobar' da Novak izgubi živce" VIDEO

Mats Vilander, legendarni teniser, rekao je da je impresioniram time što Novak Đoković nije izgubio živce u meču sa Danilom Medvedevim.

Izvor: PT

Autor: PT

Photo by Scott Barbour/Getty Images

Nekadašnji prvi reket sveta je komentarisao duel osmine finala između srpskog i ruskog tenisera u emisiji "Game, Schett & Mats".

"Medvedev je igrač koji sjajno udara loptu, sjajno se kreće, taktički je veoma dobar, emotivna i mentalno je veoma zreo, jer zna kada da stane, a kada da napravi pritisak. I nekako je preživeo, znao je da ne može da pobedi u pet setova, ali je mogao da natera Novaka da odigra taj još jedan", rekao je Vilander i dodao:

"Impresioniran sam sa Medvedevim, a takođe sam impresioniran Novakom i time što nije bio previše frustriran, zato što je ovo bio 'dobar' meč da izgubi živce, ali nije".

Srpski teniser je posle velike borbe pobedio 21-godišnjeg Medvedeva i u četvrtfinalu Australijan opena igraće protiv Keija Nišikorija. U drugom meču za polufinale sastaju se Miloša Raonić i Luka Puj, dok je već poznat prvi polufinalni par i čine ga Rafale Nadal i Stefanos Cicipas.

Meč između Đokovića i Nišikorija igra se u četvrtak od 09.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu