Foto: Aleksei Verhovski/Shutterstock
Foto: Aleksei Verhovski/Shutterstock

Airbnb nudi nezaboravni doživljaj: Besplatan smeštaj u kolibi Deda Mraza FOTO

Podeli

Kompanija Er Bi-En-bi (Airbnb) svojim klijentima nudi jedno nesvakidašnje iskustvo. Dok se ceo svet priprema za proslavu Nove godine i Božića, oni nude odmor u kolibi čuvenog Deda Mraza, i to potpuno besplatno.

Lista načina da proslavite Božić i Novu godinu je zaista duga, postoji toliko mogućnosti da je zaista ponekad teško odabrati pravu proslavu. Međutim, kompanija Airbnb sada nudi jedinstvenu priliku, oni nude besplatan smeštaj u kolibi Deda Mraza.

Airbnb, svetski poznati servis za iznajmljivanje stanova i kuća za odmor, nudi mogućnost uživanja u pravoj kući Deda Mraza. Kuća se nalazi u Finskoj u Laponiji, i slobodna je za najam od danas. Smeštaj je potpuno besplatan, pod jednim uslovom. O čemu se radi?

Deda Mrazova kuća je ujedno i pošta koja svakog dana dobije oko 30.000 pisama od dece i odraslih sa svih krajeva sveta. Kako bi se pomoglo najčuvenijem deki na svetu, Airbnb poklanja odmor u zamenu za pomoć pri odgovaranju na pisma i želje.

Srećnici će, pored druženja sa Deda Mrazom i vilenjacima, uživati u finskim specijalitetima, imaće mogućnost da se voze sankama i da vide polarnu svetlost. Osim toga, tu su i saune, i sve ono što čini jedno čarobno i impresivno iskustvo za porodice ili prijatelje u potrazi za božićnim iskustvom.

Više o tome pronađite na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 20159 idi na stranu