Sreda, 29.11.2023.

11:18

Vodite računa: Možete da budete kažnjeni zbog seksa u avionu VIDEO

Jedna 29-godišnja Valerija zauvek će pamtiti putovanje avionom iz Antalije. Naime, Valerija je uhapšena u Moskvi nakon što je navodno pružila oralni seks neznancu koji je sedeo pored nje na turističkom letu.

Izvor: Jutarnji.hr

Vodite računa: Možete da budete kažnjeni zbog seksa u avionu VIDEO
Foto: Shutterstock/Have a nice day Photo

Putnici i posada pljeskali su i klicali kada je policija ušla u avion i zadržala ženu na aerodromu Vnukovo. Navodni oralni seks dogodio se tokom petosatnog leta, a među putnicima je bilo dece.

Muškarac koji je sedeo pored uhapšene Valerije u ekonomskoj klasi prvo je pokušao da se odupre i odgurne je, naveli su svedoci, prenosi Dejli mejl.

"Na letu iz Antalije za Moskvu putnica je podivljala i oralno zadovoljavala muškarca koji je sedeo pored nje. Svukla mu je pantalone i izvršila nasilne radnje seksualne prirode. Kasnije je on prestao da pruža otpor, a sve se to dogodilo pred očima stjuardese i drugih putnika“, prenosi glavni ruski list Gazeta.

"Iznenađujuće je da su stjuardese čekale do kraja 'akcije' i tek onda udaljile Valeriju. Ona se opirala i nije htela da napusti svog novog prijatelja", preneli su lokalni mediji.

Drugi putnik je morao da je čuva do kraja leta, a prema izveštajima, Valerija je navodno bila pijana kada se ukrcala na let u Turskoj. Tokom leta, ona je "izgrebala posadu" i popušila e-cigaretu uprkos ponovljenim zahtevima članova posade da to prestane da radi.

Ona je kasnije medijima izjavila da se ne kaje zbog svojih nestašluka u avionu.

"Sve je bilo u redu. Lepo sam se provela u avionu. Pa, čak i bolje od toga", rekla je Valerija, koja je na kraju kažnjena sa 500 rubalja, ili otprilike pet evra, zbog svog ponašanja.

Njeno ponašanje na letu razbesnelo je saputnike, koji su se žalili da je zahtevala toplu vodu, a zatim ju e polila na pod. Takođe, kada je avion sleteo na moskovski aerodrom, ona je pokušala da podmiti posadu novčanicom od 100 dolara kako bi prikrila svoje ponašanje, navodi se u izveštaju.

Stjuardesa je stavila račun u kantu za smeće, a Valerija je tada viđena kako prazni smeće na pod aviona i vadi novac. I dok ju je policajac ispratio uz aplauz saputnika u avionu, uznemireni putnik je rekao: "Nigde ne idem sa budalom kao što si ti“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: