Izvor: B92

Proteklog vikenda Gold gondola je bila mesto za odmor i uživanje brojnih turista koji su iskoristili Miholjsko leto da se provozaju najdužom gondolom na svetu.

"Lepo vreme produžilo je letnju sezonu na Zlatiboru, pa su ovog vikenda redovi na početnoj i krajnjoj stanici Gold gondole bili neuobičajeno dugački. Iako je gondola tokom oktobra u izmenjenom režimu rada, za protekla dva vikenda, na naše veliko zadovoljstvo, gondolom se vozilo 5500, putnika što je na nivou avgustovskog proseka kada se vozilo od 1500 do 1800 putnika", kazala je za RINU, Bojana Božanić, direktor JP Gold Gondola Zlatibor.

Sunčano vreme u oktobru i vožnja panoramskom gondolom bili su savršeni spoj za posetu Zlatiboru, predah od svakodnevice, a među putnicima bili su posetioci iz Srbije i regiona.

Osim uživanja u nesvakidašnjem pogledu iz kabina gondole mnogi su iskoristili priliku da se odmore na Torniku i uživaju u vožnji tjubingom na međustanici, na Ribničkom jezeru, dok su ljubitelji fotografije istraživali nove instagraminčne tačke na trasi gondola.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.