Četvrtak, 30.11.2023.

14:41

Skijanje na Kopaoniku počinje ranije, evo šta vas sve očekuje

Skijaška sezona u Ski-centru Kopaonik počeće ranije nego što je prvobitno planirano. Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima, Skijališta Srbije su intenzivno radila na pripremi staza kako bi omogućili skijašima da uživaju u vrhunskom iskustvu od subote 2. decembra.

Izvor: B92

Skijanje na Kopaoniku počinje ranije, evo šta vas sve očekuje
Foto: Shutterstock/Alexey Oblov

Kopaonik važi za omiljenu destinaciju mnogih skijaša kako iz Srbije, tako i iz inostranstva, te se tamošnji domaćini uveliko pripremaju za početak nove zimske sezone.

Sneg je već pokrio ovu planinu, ali se veće padavine tek očekuju.

Takođe, na početku sezone, važiće i posebne pogodnosti za sve skijaše koji su odlučili da na Kop dođu tokom Ski-openinga.

Vrata ski-centra Kopaonik biće otvorena nedelju dana pre zvanične manifestacije Ski-opening, koja je planirana od 7. do 10. decembra.
Ono što će svi posetioci moći da isprate je dobro pripremljen i osmišljen raspored, sa brojnim povoljnostima. Naime, prvog dana, 2. decembra, skijanje će biti besplatno, dok će od 3. do 6. decembra skijaši moći da iskoriste popust od 70% na poludnevne i dnevne karte.

U tom periodu radiće žičara i pripadajuće staze Karaman greben, Mašinac, poligon za početnike sa pokretnom trakom i bob na šinama.

U četvrtak, 7. decembra, prvog dana zvanične manifestacije Ski-opening, skijanje će takođe biti besplatno.

Od 8. do 10. decembra tradicionalno i popust od 30% na sve ski-karte u ovom periodu, uključujući i zabavne sadržaje, biže obezbeđen za sve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: