Er Srbija objavila spisak otkazanih letova: Preduzimaju se neophodne mere zbog koronavirusa

U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o proglašenju bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, Er Srbija će sprovesti odluku Vlade kojom se zabranjuje, odnosno ograničava dolazak u Republiku Srbiju stranim državljanima koji dolaze iz država, odnosno područja sa intenzivnom transmisijom bolesti COVID-19 (sa područja: Italije, Narodne Republike Kine, Južne Koreje, Švajcarske i Irana).

Izvor: B92

Utorak, 10.03.2020.

12:45

Er Srbija objavila spisak otkazanih letova: Preduzimaju se neophodne mere zbog koronavirusa
Foto: Depositphotos/ todordinchev

Imajući u vidu dalji razvoj situacije u vezi sa pojavom koronavirusa, Er Srbija je odlučila da u narednom periodu dodatno reorganizuje saobraćaj i uskladi ga sa novim okolnostima. U tom smislu, kompanija je postavila posebnu veb-stranicu (https://www.airserbia.com/sr_latin/informacije/letovi/list-otkazanih-letova) putem koje putnici mogu da se upoznaju sa trenutnim statusom njihovih letova.

Er Srbija je u vezi sa globalnom pojavom koronavirusa u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega Ministarstvom zdravlja Vlade Republike Srbije, Institutom za javno zdravlje Srbije Dr Milan Jovanović Batut, kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom (WHO) i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA).

Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvek, bezbednost naših putnika i članova posade je na prvom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: