Fanovi Teye Dore najavili protest: "Nećemo dopustiti"

Nezadovoljni fanovi Anđele Ignjatović Breskvice najavili su protest ispred Radio-televizije Srbije za 9. mart, a sada im se pridružuju i fanovi pobednice Pesme za Evroviziju Teye Dore.

Život

Izvor: B92

Utorak, 05.03.2024.

15:31

Fanovi Teye Dore najavili protest:
Foto: ATAImages/A.A.

Fanovi Teye Dore na društvenim mrežama najavljuju protest, odnosno skup podrške, u isto vreme i na istom mestu, kako se ne bi dozvolilo da se, kako kažu, "nasilno dodeli pobeda" drugom učesniku Pesme za Evroviziju.

"Nećemo dopustiti nasilno dodeljivanje pobede Paraskevi. Dođite u što većem broju da pokažemo da nas je više! Subota, 09. mart u 18h. Takovska, RTS", piše u pozivu Teya Dorinih fanova, koji se širi društvenim mrežama.

Podsetimo, samo dan pre oglašavanja fanova Teye Dore, Breskvičini su se već organizovali protest i pozvali na protest. "Dana 02. marta 'stručni RTS-ov žiri' je učinio najveću krađu 21. veka, kad su pokrali Breskvicu i poslali tamo neku Teya Doru, umesto Breskvicu, koja je očigledno bila favorit iz naroda. Naš glas se mora čuti", stajalo je u objavi na Tiktoku, koja je vrlo brzo postala viralna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: