Pronađen fetus vanzemaljca? FOTO

Mumificirani fetus sa izduženom lobanjom pronađen je u Kolumbiji, a veruje se da je možda u pitanju "vanzemaljac" ili "mali pećinski humanoid" koji je živeo pre više od 800 godina.

Život

Izvor: B92

Utorak, 05.03.2024.

12:00

Pronađen fetus vanzemaljca? FOTO
Foto: Profimedia

Navodni vanzemaljac ima izduženu lobanju, ukošene oči i neobičan broj rebara, barem prema reporteru, koji je naveo da se čini da telo ima 10 rebara na svakoj strani tela u poređenju sa tipičnih 12 kod ljudi, piše Daily Mail.

Fotografije preminulog bića dostavio je anonimni izvor putem WhatsApp poruke reporteru Hosepu Gijaru koji je rekao da mumija možda potiče iz 'el cerro de los enanos' ('Brda patuljaka') u udaljenoj Kolumbiji.

Znaci pupčane vrpce, koji se obično nalaze na kopnenim sisarima, podstakli su spekulacije da bi "vanzemaljska" mumija mogla da bude povezana sa zloglasnim ostacima navodnog "malenog humanoida" koji je otkriven u Peruu.

Skeptični naučnici, međutim, tvrde da su oba primerka verovatno mrtvorođena i da su ostaci fetusa čoveka. Ali novo otkriće može održati nadu za frustrirane lovce na „drevne vanzemaljce“, nakon nedavne analize forenzičkih arheologa koji su zaključili da su „vanzemaljske mumije“ predstavljene pred Kongresom Meksika prošlog septembra napravljene od strane čoveka. Sablasne nove fotografije poslate su Gijaru, koji je deceniju vodio emisiju "Enigmes i Misteris" Nacionalnog radija Španije, a sada je istraživač i autor NLO-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: