Tejlor Svift napravila haos

Ugovor američke pevačice Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest koncerata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.

Život

Izvor: B92

Utorak, 05.03.2024.

08:42

Tejlor Svift napravila haos
Foto: Profimedia

Naime, Singapur je jedina lokacija u tom delu sveta gde će Svift nastupiti, a susedne zemlje su to proglasile "neprijateljskim činom" tog grada-države.

Singapurska vlada ranije je objavila kako je dala dozvolu Svift za nastup, ali nije objavila uslove. Kada je postalo jasno kako je uslov bio da Singapur bude jedino mesto u regiji gde će Svift nastupiti, reagovali su čelnici susednih država, a posebno su nezadovoljni na Tajlandu i Filipinima navodeći kako "to nije dobrosusedsko ponašanje".

Od napada zbog ugovora sa Svift morao je da se brani i singapurski premijer Li Hsien Long tokom konferencije za medije na regionalnom samitu u Melburnu.

"Naše agencije su ispregovarale aranžman kojim je Tejlor Svift omogućen dolazak u Singapur i prema kojem je Singapur njena jedina stanica u jugoistočnoj Aziji. Ispalo je kako se radi o vrlo unosnom aranžmanu u kojem ja ne vidim ništa neprijateljsko", kazao je Li.

Svift je prva tri od šest rasprodatih koncerata u Singapuru održala od 2. do 4. marta, a još tri nastupa održaće od 7. do 9. marta. Sledeća stanica na turneji biće joj Lisabon gde će nastupiti 24. i 25. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: