Kejti Peri o detinjstvu u siromaštvu: "Jeli smo uz pomoć bonova za hranu"

Pop zvezda Kejti Peri nedavno je otkrila medijima da je kao dete živela u siromaštvu, gde je često bila gladna.

Život

Izvor: klix.ba

Ponedeljak, 04.03.2024.

09:21

Kejti Peri o detinjstvu u siromaštvu:
Foto: Profimedia

Uprkos tome što se sada njeno bogatstvo procenjuje na 530 miliona dolara, ona je priznala da je odrasla u siromašnoj kući, gde su njeni roditelji morali da se oslanjaju na bonove za hranu kako bi sastavili kraj s krajem.

"Da li želite da razgovarate o bonovima za hranu? Ja mogu da pričam o bonovima za hranu. Vi želite da razgovarate o donacijama hrane? Mogu da pričam o donacijama hrane", rekla je ona medijima.

Teško detinjstvo uticalo je na njenu želju da napravi značajan uticaj van svoje muzičke karijere. Tako je zajedno sa starijom sestrom Anđelom Hadson osnovala Fondaciju Firework sa ciljem da siromašnoj deci omogući pristup umetnosti.

"Mnogo puta je podseća da ni mi nismo iz bogate porodice. Kejti nije rođena u muzičkoj porodici koja je imala sav taj pristup. Toliko je godina naporno radila da stigne tu gde jeste", njena sestra Anđela je jednom rekla.

Fondacija Firework je već imala značajan uticaj. Više od 400 srednjoškolaca koji su pohađali Kamp Firework imali su priliku da kroz niz aktivnosti upoznaju pisanje pesama, koreografije i muziku. Kejti čak i sama učestvuje u aktivnostima kampa jer želi da promeni živote mladih na pozitivan način.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: