Princeza Kejt Midlton prvi put u javnosti FOTO

Princeza Kejt Midlton se oporavlja nakon operacije abdomena, a sada je viđena prvi put u javnosti.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.03.2024.

20:31

Princeza Kejt Midlton prvi put u javnosti FOTO
Foto: Profimedia

Nakon brojnih spekulacija o stanju princeze Kejt i tome što je niko nije video nakon operacije, mnogi su se zabrinuli, a deo britanske javnosti je bio i besan jer se o članovima kraljevske porodice ne zna skoro ništa.

Sada se pojavila fotografija Kejt koju su uhvatili paparaci. Ona je snimljena u blizini Vindzora u automobilu zajedno sa svojom majkom Kerol.

Podsetimo, ona je poslednji put viđena krajem decembra, nakon čega je saopšteno da se privremeno povlači zbog operacije. Pretpostavlja se da se sada i namerno pojavila, s obzirom na to da su pojedini mediji počeli da spekulišu čak i da je princeza u komi, što se ispostavilo kao netačno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: