Život

Ponedeljak, 04.03.2024.

19:45

Besni fanovi najavili protest, traže samo jedno FOTO

Strasti nakon takmičenja Pesma za Evroviziju se još uvek ne smiruju.

Izvor: B92

Besni fanovi najavili protest, traže samo jedno FOTO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Takmičenje Pesma za Evroviziju je gotovo, ali bura na društvenim mrežama vezana za glasanje još uvek nije.

Pobedu je odnela Teya Dora sa pesmom Ramonda, odlukom stručnog žirija, dok je po glasovima publike, prva bila Breskvica sa pesmom Gnezdo orlovo.

S obzirom na to da je publika Breskvica pobedila u SMS glasovima, svi nezadovoljni fanovi su se obrušili na stručni žiri, pa se povela i polemika da li bi trebalo ponoviti glasanje.

Oni najvatreniji su zakazali i protest na kom će tražiti da ipak Breskvica ode u Malme i predstavlja Srbiju na Evroviziji, prenosi 192_rs.

Kako se navodi na društvenim mrežama, nepoznata grupa građana je najavila okupljanje ispred RTS-а, 9. marta u 18 časova, gde će tražiti da Breskvica ide na Eurosong.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: