Život

Ponedeljak, 04.03.2024.

18:49

Branislav Lečić tužio Anđelu Jovanović: "Odbila sam da glumim sa njim zbog događaja iz prošlosti"

Glumac Branislav Lečić tužio je glumicu Anđelu Jovanović jer je odbila da sa njim glumi u istoj sceni serije "Radio Mileva".

Izvor: Blic

Branislav Lečić tužio Anđelu Jovanović:
Foto: Marija Mlaðen/ATAImages

Branislav Lečić traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za „povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu 6. mart, saznaje Blic.

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji "Radio Mileva", dok je Lečić trebalo da se pojavi u epizodnoj ulozi u četvrtoj sezoni.

Glumica Anđela Jovanović potvrdila je za „Blic“ da je Lečić podneo tužbu protiv nje zbog povrede časti i ugleda.

"Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji Radio Mileva. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale", rekla je kratko za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

U Lečićevoj tužbi u koju je „Blic“ imao uvid, navodi se da „kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije Radio Mileva, javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije, napustiti projekat iz revolta“.
U tužbi se dalje tvrdi da je producentska kuća bila primorana da otkaže angažman Lečiću „imajući u vidu da Anđela Jovanović više godina igra u seriji i da prema njenom liku publika gaji određene simpatije“.

Podsetimo, Lečića je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine, ali je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo taj slučaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: