Život

Nedelja, 03.03.2024.

14:29

Sajsi MC se oglasila nakon što je Breskvici dala nula bodova na PZE

Reperka Sajsi MC je bila deo stručnog žirija u finalu takmičenja Pesma za Evroviziju.

Izvor: B92

Sajsi MC se oglasila nakon što je Breskvici dala nula bodova na PZE
Foto: A.H./ATAImages

Na društvenim mrežama se povela rasprava o tome zbog čega Sajsi MC nije dala nijedan bod Breskvici, pa su tako njeni glasovi izazvali bes kod pojedinih.

Podsetimo, pobedu je odnela Teya Dora sa pesmom Ramonda i ona će predstavljati Srbiju u Malmeu.

Sajsi nije želela da komentariše navode, ali se oglasila na Instagramu i javno čestitala Teya Dori.

"Došla sam da glasam. Čestitke Teya Dori, kao i svakom takmičaru koji je izašao na binu", napisala je Sajsi MC u objavi na Instagramu. Podsetimo, Breskvica je odnela ubedljivu pobedu kada su u pitanju glasovi publike, ali stručni žiri je presudio svojim glasovima.

Žika Zana koji je Dušanu Kurtiću dao 12 poena, MC Sajsi dala je Teya Dori 12 poena, Dejan Petrović najveći broj poena dao je Breskvici, Aleksandar Sedlar dao je Hristini 12 poena, Marija Šerifović dala je Teya Dori 12 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: