Život

Nedelja, 03.03.2024.

09:10

Hrvati o srpskoj pesmi za Evroviziju: "Neko mora da bude poslednji"

Teya Dora s pesmom Ramonda pobedila je na Pesmi za Evroviziju, pa će tako u maju u Malmeu predstavljati Srbiju na Evroviziji.

Izvor: index.hr

Hrvati o srpskoj pesmi za Evroviziju:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon odabira pesme na društvenim mrežama počele su da se nižu brojne reakcije, a veliku pažnju ovoj pesmi posvetili su i Hrvati.

Mnogi Teyu Doru hvale, ali nekima pesma baš i ne odgovara.

"Definitivno sam fan dobre pesme, a ne spektakla. Ovo je dobra izvedba, a sviđa mi se i što peva na svom jeziku. Iako je naš Vinko Ćemeraš pevao na engleskom, bio mi je favorit i glasala sam za njega. Ipak, nadam se da će i Lazanja dobro proći na Evroviziji", jedan je od komentara na Fejsbuku.

"U svakom slučaju, Hrvatska neće biti zadnja", "Neko mora biti poslednji", šale se neki. Komentari su nastavili da se nižu.

"Srbija je uvek dobro kotirana na Evroviziji. Verujem da će i sad", "Pesma je super, ali nije za Evroviziju. Takve stvari retko dobro prolaze", "Iskopirala je Lorin", "Konstrakta je imala savršenu pesmu", "Pesma nije loša, ali je jako dosadna", "Prvih pola minute je bila obećavajuća, a onda se nije dogodilo ništa. Pesme Francuske i Italije su top, kvalitetne i vokalno i melodijski", pišu Hrvati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: