Breskvica ponovo na meti kritika zbog nastupa

Od samog izlaska pesme "Gnezdo orlovo", Breskvica je nailazila na oštre komentare. To se i nastavilo i večeras.

Život

Izvor: B92

Subota, 02.03.2024.

22:53

Breskvica ponovo na meti kritika zbog nastupa
Foto: ATAImages/Antonio Anhel

Prvenstveno su je optuživali da joj je pesma genocidna, a nakon nastupa na polufinalnoj večeri na meti kritika se našao i njen kostim.

Naime, ona nosi narodnu nošnju i krila, a mnogi su smatrali da su joj krila previše mala. Večeras je imala veća krila, ali su komentari na Tviteru ponovo počeli da se nižu. Čini se da se ni strancima ne dopada njen nastup, kao ni kostim.

"Sigurna sam da je Breskvica videla sve komentare na njen stajlin, ali evo ga opet...sa istim izlgedom. Okej devojko", glasi jedan od tvitova.

I'm sure Breskvica saw all the commentary and notes on her styling, but here she is again... with the same look. Okay girl "Moram da popričam sa onim ko je Breskvici rekao da je ovaj atufit dobra ideja", glasi drugi komentar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: