Uhapšena ćerka poznatog glumca

Sestra slavne manekenke Hejli Biber, Alaia Boldvin, privedena je u subotu uveče, nakon bizarnog incidenta, preneo je Pejdž siks.

Život

Izvor: Jutarnji.hr

Subota, 02.03.2024.

13:28

Uhapšena ćerka poznatog glumca
Foto: Profimedia

Naime, ćerka glumca Stivena Boldvina završila je u policijskoj stanici u Džordžiji, nakon svog nedoličnog ponašanja, kada je bacila iskorišćeni tampon na radnicu bara u kojem je bila.

Ona je privedena zbog napada, nanošenja teških povreda i kaznenog upada, prema policijskom izveštaju koji je objavio Pejdž siks.

Snimci sa sigurnosnih kamera pokazuju Alainu kako upada u zaključani wc za zaposlene i pita radnicu može li da iskoristi toalet kako bi promenila tampon.

Nakon što je radnica to dozvolila, a Alaia obavila svoje, radnica je pokušala da uđe.

"Nekoliko minuta kasnije kada je radnica ponovno ušla u toalet, ona je izvadila svoj tampon i bacila ga na zaposlenu. Tada je uskočilo obezbeđenje i udaljilo je iz kluba", stoji u izveštaju.

Ipak, Alaia je ispričala drugačiju verziju priče, naglasivši da je ona "nasilno udaljena iz kluba".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi spremni za kraj; Napašće najsilnije?

Rat u Ukrajini – 788. dan. Ukrajinska vojska je tokom prethodnog dana gađala ciljeve u ruskim oblastima Belgorod i Smolensk pri čemu su poginule dve osobe, povređeno je nekoliko ljudi i uništeno je skladište goriva.

21:47

21.4.2024.

55 min

Podeli: