Život

Petak, 01.03.2024.

22:22

Ovo je 9. takmičarka koja je napustila MasterChef VIDEO

Većina takmičara na balkonu je bila mišljenja da je Gordanin mus bolji od Milaninog, ipak, sudije su imale svoje razloge da ne misle tako.

Izvor: B92

Ovo je 9. takmičarka koja je napustila MasterChef VIDEO
Foto: Printscreen/PrvaTV

Branko je tokom sinićne epizode priznao da iako se on, Filip i Nenad obično posvađaju dok donose odluku o tome ko ispada, ali da to ovog puta nije bio slučaj, jer su bili jednoglasni.

Naime, sudije nisu mogle da zanemare činjenicu da su Gordani direktno pomogli i naveli je da napravi drugi mus nakon što je pogrešno pročitala recept i sipala mnogo više mleka nego što je to bilo naznačeno.

Ipak, Gordana će biti upamćena po dostojastvenom učešću u ovom kulinarskom šou.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: