Ovo je 9. takmičarka koja je napustila MasterChef VIDEO

Većina takmičara na balkonu je bila mišljenja da je Gordanin mus bolji od Milaninog, ipak, sudije su imale svoje razloge da ne misle tako.

Život

Izvor: B92

Petak, 01.03.2024.

22:22

Ovo je 9. takmičarka koja je napustila MasterChef VIDEO
Foto: Printscreen/PrvaTV

Branko je tokom sinićne epizode priznao da iako se on, Filip i Nenad obično posvađaju dok donose odluku o tome ko ispada, ali da to ovog puta nije bio slučaj, jer su bili jednoglasni.

Naime, sudije nisu mogle da zanemare činjenicu da su Gordani direktno pomogli i naveli je da napravi drugi mus nakon što je pogrešno pročitala recept i sipala mnogo više mleka nego što je to bilo naznačeno.

Ipak, Gordana će biti upamćena po dostojastvenom učešću u ovom kulinarskom šou.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Svet

uživo Brutalan napad; Puklo je; Oboren MiG

Rat u Ukrajini – 788. dan. Ukrajinska vojska je tokom prethodnog dana gađala ciljeve u ruskim oblastima Belgorod i Smolensk pri čemu su poginule dve osobe, povređeno je nekoliko ljudi i uništeno je skladište goriva.

18:52

21.4.2024.

8 min

Podeli: