MasterChef Srbija: Takmičari moraju da pogode koja 23 sastojka se nalaze u čorbi

Putovanje zvano "MasterChef Srbija" polako se bliži kraju i za nekoliko nedelja ćemo saznati ko je pobednik prve sezone ovog svetski popularnog takmičenja.

Život

Izvor: B92

Petak, 01.03.2024.

19:15

MasterChef Srbija: Takmičari moraju da pogode koja 23 sastojka se nalaze u čorbi
Foto: Printscreen/PrvaTV

Od danas više nema odmora za preostale takmičare. Svaka greška može skupo da ih košta. Ono što svaki kuvar mora da poseduje, ukoliko želi da se bavi ovim poslom, jeste istančan ukus i prepoznavanje namirnica koje se koriste u kuvanju. Zato je današnji zadatak - izazov ukusa.

Sudija Filip Ćirić podiže kutiju, a ispod nje je lonac. U loncu se nalazi čorba od tačno 23 sastojka. Zadatak svakog takmičara je da, nakon degustacije, pogodi tačno koji su to sastojci.

Pobednik je onaj koji pogodi najviše sastojaka u nizu i taj će otići na balkon i biti siguran od današnje eliminacije i korak bliže tituli. Ko će imati najviše bodova u ovom izazovu, a od koga se večeras opraštamo pogledajte od 21.00 na Prvoj televiziji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: