Plejbojeva zečica otkrila bizarne seksualne fetiše Leonarda Dikaprija

Plejbojev model Hajk Konings, koja ima 22 godine, ocrnila je Leonarda Dikaprija, nakon što se ljubila sa njim u noćnom izlasku u Los Anđelesu.

Život

Izvor: B92

Petak, 01.03.2024.

09:49

Plejbojeva zečica otkrila bizarne seksualne fetiše Leonarda Dikaprija
Foto: Profimedia

Ona je istakla da je koketirala sa holivudskom zvezdom (49) u noćnom klubu u koji možete da uđete samo uz pozivnicu, ali ga je opisala kao "previše čudnog i prestarog", piše Dejli mejl (Daily Mail).

Nakon što se pojavila na naslovnoj strani magazina "Dač" (Dutch), prisetila se noći u kojoj je upoznala oskarovca.

"To je bio tajni klub u El-Eju, u koji ste mogli da uđete samo ako ste pozvani. Videla sam ga kako sedi u crnoj dukserici, sa crnim kačketom i naši pogledi su se sreli", objasnila je ona.

Nakon toga, Leov menadžer joj je prišao i rekao da glumac želi da priča sa njom i odveo ju je do njegovog stola.

Poljubac sa njim opisala je kao prosečan.

"Bilo je u redu, ali definitivno nije najbolji koji sam imala", objasnila je ona. Zatim je pozvana da ode sa njim kući, ali ga je odbila.

"Reagovao je veoma šokirano. Naravno da nije navikao na to. Kada sam rekla da ga ne poznajem dovoljno dobro, odgovorio je slatko. Poštujem to. Nakon toga se okrenuo drugoj devojci i odveo je kući", rekla je Plejbojeva zečica. Hajk Konings je rekla da, iako nije spavala sa Leom, imala je nekoliko prijateljica koje su provele noć sa njim i tvrdile su da on ima neke upitne preferencije u spavaćoj sobi.

„Jedna prijateljica je rekla da je držao slušalice tokom seksa jer nije želeo da je čuje. A druga je rekla da joj je čak stavio jastuk na glavu", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

12 h

Podeli: