Život

Petak, 01.03.2024.

09:30

Drama: Prinudno sleteo privatni avion poznate pevačice VIDEO

Privatni avion u kom se nalazila kolumbijska pevačica Karol Dži prinudno je sleteo na aerodrom u Los Anđelesu nakon što je pilot prijavio dim u kokpitu.

Izvor: Tanjug

Drama: Prinudno sleteo privatni avion poznate pevačice VIDEO
Foto: Profimedia

U incidentu nije bilo povređenih, javila je KABC-TV. Avion, u kojem je bilo 16 ljudi, napustio je holivudski aerodrom Berbank i poleteo na istok, ali se vratio kada je pilot prijavio dim u kokpitu. Uzrok kvara još nije poznat, prenosi AP.

Karol Dži je ove godine osvojila svoj prvi Gremi, a časopis Billboard ju je u februaru proglasio ženom godine 2024.
Foto: Profimedia
Očekuje se da će kolumbijska kantautorka biti nagrađena na dodeli Bilbord nagrada za žene u muzici 6. marta, navodi AP.4

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: