Konstrakta: "Ovo je epizoda broj dva, nije meni lako"

Ana Đurić Konstrakta ponovo je svojim nastupom sa pesmom "Novo, bolje" na Pesmi za Evroviziju privukla veliku pažnju.

Život

Izvor: B92

Petak, 01.03.2024.

01:58

Konstrakta:
Antonio Ahel/ ATA Images

Predstavnica Srbije iz 2022. godine važi za jednog od favorita. Nastup koji je vrlo sličan onome koji smo videli pre dve godine izazvao je mnogo pozitivnih komentara, te jedan deo publike ne sumnja da će ona ponovo braniti boje Srbije na najvećem evropskom muzičkom takmičenju. U to više sumnja Konstrakta.

"Ovo je epizoda broj dva, niti novo, niti bolje", rekla je Konstrakta u kratkom obraćanju po završetku polufinala. Kako dodaje, možda se očekivalo da prođe dalje, ali "ona uvek sumnja".

"Nisam bila sto posto sigurna, ali eto. Imamo istoriju koju imamo, možda se zato očekivalo. Ja uvek u sve sumnjam, od jutra do sutra", navela je Konstrakta, koja je poslednja od izvođača izašla iz zgrade nakon polufinala. U subotu se od 16 finalista bira onaj koji će dobiti kartu za Malme, gde se u maju održava 68. izbor za Pesmu Evrovizije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: