Život

Petak, 01.03.2024.

01:58

Konstrakta: "Ovo je epizoda broj dva, nije meni lako"

Ana Đurić Konstrakta ponovo je svojim nastupom sa pesmom "Novo, bolje" na Pesmi za Evroviziju privukla veliku pažnju.

Izvor: B92, T.K.

Konstrakta:
Antonio Ahel/ ATA Images

Predstavnica Srbije iz 2022. godine važi za jednog od favorita. Nastup koji je vrlo sličan onome koji smo videli pre dve godine izazvao je mnogo pozitivnih komentara, te jedan deo publike ne sumnja da će ona ponovo braniti boje Srbije na najvećem evropskom muzičkom takmičenju. U to više sumnja Konstrakta.

"Ovo je epizoda broj dva, niti novo, niti bolje", rekla je Konstrakta u kratkom obraćanju po završetku polufinala. Kako dodaje, možda se očekivalo da prođe dalje, ali "ona uvek sumnja".

"Nisam bila sto posto sigurna, ali eto. Imamo istoriju koju imamo, možda se zato očekivalo. Ja uvek u sve sumnjam, od jutra do sutra", navela je Konstrakta, koja je poslednja od izvođača izašla iz zgrade nakon polufinala. U subotu se od 16 finalista bira onaj koji će dobiti kartu za Malme, gde se u maju održava 68. izbor za Pesmu Evrovizije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: