Zbog Teya Dore gore društvene mreže FOTO

Teya Dora oduševila je svojim nastupom na večerašnjoj drugoj polufinalnoj večeri Pesme za Evroviziju.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.02.2024.

23:34

Zbog Teya Dore gore društvene mreže FOTO
Foto: ATAImages/A.A.

Ona je glavna na društvenim mrežama, gde korisnici ne prestaju da komentarišu njenu maestralnu izvedbu pesme "Ramonda", ali i čitav performans. Inače, njena pesma "Ramonda" nosi neverovatnu simboliku, kako je jedan od korisnika društvene mreže Iks primetio:

"Teya Dora je dobila broj 11 u 2. polufinalu #pze a dan kada se nosi Natalijna (lila) ramonda je 11.11. koji je u numerologiji anđeoski broj + pesma o miru, ponovnom rađanju, simbolu, sećanju na ovaj narod".

I sama Teya Dora je to istakla gostujući nedavno na Radio Beogradu. Ona je istakla kako je već mesecima od kada je počela da radi pesmu Ramonda, sa kojom se kandidovala da ove godine predstavlja Srbiju na Evroviziji, svuda prati broj 11.

Ne samo zato što je pesmu Ramonda posvetila Danu primirja u Prvom svetskom ratu, koji se obeležava 11. novembra i smatra se i Danom cveta ramonda, ona je i pesmu poslala na konkurs Javnog servisa baš u noći između 10 i 11. novembra i to uveče tačno u 11 sati i 11 minuta, kako se vidi na mejlu koji je dobila kao potvrdu da je uspešno konkurisala.

“Toliko često vidim broj 11 da sam to počela i da slikam i telefon mi je sada prepun tih slika”, otkrila je Teya Dora za RTS Zvuk. A još je zanimljivije da se finale ovogodišnje Evrovizije održava baš 11. maja.

Njena pesma "Ramonda" za samo mesec dana na Jutjubu sakupila je više od milion pregleda. Teya Dora je posle nastupa otkrila prisutnim medijima ko joj je favorit:

"Sve pesme su mi fenomenalne, Breskvica je jedan od mojih favorita, Zorja takođe, Filip Baloš... Želim da ljudi veruju u sebe, da veruju da postoji izlaz iz svega", poručila je mlada pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: