Život

Četvrtak, 29.02.2024.

16:55

Evo ko je trenutni favorit za pobedu na Evroviziji VIDEO

Pesma Evrovizije ove godine će se održati u Malmeu u Švedskoj. Polufinalne večeri, na kojima će se predstaviti ukupno 37 zemalja, zakazane su za 7. i 9. maj.

Izvor: B92, index.hr

Evo ko je trenutni favorit za pobedu na Evroviziji VIDEO
Foto: Shutterstock/rocket.cat

Već dugo se spekuliše ko su favoriti za pobedu, a dobar parametar za to jesu kladionice. Na prvom mestu na kladionicama trenutno je Ukrajina, a na drugom Hrvatska.

Ukrajinu predstavlja dvojac, dve devojke, pod imenima Aljona Aljona i Džeri Hajl i one trenutno prednjače na kladionicama, a većina ljubitelja Evrovizije oduševljena je njihovom pesmom. Aljona Aljona i Džeri Hajl izvode pesmu "Tereza ​​i Marija" na Pesmi Evrovizije, a Tereza ​​i Marija su zapravo Majka Tereza ​​i Devica Marija. "Sa nama su Majka Tereza ​​i Bogorodica, svi divovi su rođeni kao ljudi“, pevaju ukrajinski predstavnici. Ukrajina trenutno prednjači među kladionicama Evrovizije sa 15% šanse za pobedu, a prati je hrvatski predstavnik Baby Lasagna sa 12%.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: