Evo ko je trenutni favorit za pobedu na Evroviziji VIDEO

Pesma Evrovizije ove godine će se održati u Malmeu u Švedskoj. Polufinalne večeri, na kojima će se predstaviti ukupno 37 zemalja, zakazane su za 7. i 9. maj.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.02.2024.

16:55

Evo ko je trenutni favorit za pobedu na Evroviziji VIDEO
Foto: Shutterstock/rocket.cat

Već dugo se spekuliše ko su favoriti za pobedu, a dobar parametar za to jesu kladionice. Na prvom mestu na kladionicama trenutno je Ukrajina, a na drugom Hrvatska.

Ukrajinu predstavlja dvojac, dve devojke, pod imenima Aljona Aljona i Džeri Hajl i one trenutno prednjače na kladionicama, a većina ljubitelja Evrovizije oduševljena je njihovom pesmom. Aljona Aljona i Džeri Hajl izvode pesmu "Tereza ​​i Marija" na Pesmi Evrovizije, a Tereza ​​i Marija su zapravo Majka Tereza ​​i Devica Marija. "Sa nama su Majka Tereza ​​i Bogorodica, svi divovi su rođeni kao ljudi“, pevaju ukrajinski predstavnici. Ukrajina trenutno prednjači među kladionicama Evrovizije sa 15% šanse za pobedu, a prati je hrvatski predstavnik Baby Lasagna sa 12%.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: