Kako je Anđela Ignjatović dobila nadimak Breskvica?

Mlada pevačica Anđela Ignjatović nadaleko je poznata pod pseudonimom Breskvica, još od početka svoje karijere.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.02.2024.

16:48

Kako je Anđela Ignjatović dobila nadimak Breskvica?
Foto: ATAImages/A.A.

Međutim, malo ko zna kako je i zbog čega nastao ovaj nadimak. Ono što je zanimljivo jeste da ovaj nadimak pevačice datira još od kad je bila dete i to jer je u osnovnoj školi često jela breskve.

Kako je jednom prilikom ispričala, ona je često jela voće po kom nosi nadimak, pa ju je drugarica tako i nazvala.

"Moja najbolja drugarica mi je još u osnovnoj školi dala slučajno nadimak Breskvica i od tada je to ostalo. Svi su me tako zvali", ispričala je ona svojevremeno i dodala:

"Konstantno sam samo breskve jela na velikom odmoru."

Podsećanja radi, Breskvica je preksinoć prikupila veliku pažnju svojim nastupom na Pesmi za Evroviziju, gde se plasirala u finale koje nas očekuje u subotu, 2. marta.

Ona veži za favorita, stoga postoji mogućnost da će baš Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo", predstavljati Srbiju na Evroviziji ove godine u Malmeu, u Švedskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: