Život

Četvrtak, 29.02.2024.

15:37

Neverovatna simbolika prati popularnu pevačicu pred nastup na PZE

Mlada srpska pevačica Teya Dora, koja će večeras nastupiti u drugom polufinalu Pesme za Evroviziju sa pesmom "Ramonda", jedan je od najvećih favorita za pobedu na Pesmi za Evroviziju.

Izvor: B92

Neverovatna simbolika prati popularnu pevačicu pred nastup na PZE
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njena pesma "Ramonda" nosi neverovatnu simboliku, kako je jedan od korisnika društvene mreže Iks primetio: "Teya Dora je dobila broj 11 u 2. polufinalu #pze a dan kada se nosi Natalijna (lila) ramonda je 11.11. koji je u numerologiji anđeoski broj + pesma o miru, ponovnom rađanju, simbolu, sećanju na ovaj narod". I sama Teya Dora je to istakla gostujući nedavno na Radio Beogradu. Ona je istakla kako je već mesecima od kada je počela da radi pesmu Ramonda, sa kojom se kandidovala da ove godine predstavlja Srbiju na Evroviziji, svuda prati broj 11.

Ne samo zato što je pesmu Ramonda posvetila Danu primirja u Prvom svetskom ratu, koji se obeležava 11. novembra i smatra se i Danom cveta ramonda, ona je i pesmu poslala na konkurs Javnog servisa baš u noći između 10 i 11. novembra i to uveče tačno u 11 sati i 11 minuta, kako se vidi na mejlu koji je dobila kao potvrdu da je uspešno konkurisala.

“Toliko često vidim broj 11 da sam to počela i da slikam i telefon mi je sada prepun tih slika”, otkrila je Teya Dora za RTS Zvuk. A još je zanimljivije da se finale ovogodišnje Evrovizije održava baš 11. maja.

Njena pesma "Ramonda" za samo mesec dana na Jutjubu sakupila je više od milion pregleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: