Hrvatica razbesnela ljude jednim potezom: "Nema empatiju za decu" VIDEO

Video koji je snimljen i napravljen da bi bio smešan, nije se svima dopao pa su Hrvatsku influenserku i plesačicu Martinu Vuletić u komentarima prozivali da nema empatije prema deci i roditeljima koji se moraju suočavati s tim.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.02.2024.

12:43

Hrvatica razbesnela ljude jednim potezom:
Foto: Shutterstock/Ti Vla

Plesačica i influenserka Martina Vuletić dobro je poznata hrvatskoj javnosti, prvo zbog nastupa uz Severinu, Koloniju i Ninu Badrić. Mnogi je takođe prate i na društvenim mrežama gde često objavljuje fotografije i snimke. Tako je na putu za Majami u koji je stigla početkom nedelje snimila u avionu i jedan video koji je objavila kao Instagram Reels i TikTok video. Naime, influenserka se snimila kako sedi u avionu dok se iza nje čuje vriska i plač deteta, a uz snimak je napisala i: "kad me pitaju kad ćeš ti". Međutim, video koji je snimljen i napravljen da bi bio smešan, nije se dopao svima pa su je tako u komentarima prozivali da nema empatije prema deci i roditeljima.

"Vule, nemoj pogrešno da me razumeš, ali ponekad je jako teško umiriti dete koje prolazi određeni stres za koji ni ne znaš da je stres. Sigurna sam da je mama činila sve da ga umiri, a možda i nije jer je i ona “isp**dela” u nekom momentu. Verujem kako ćeš se jednog dana ostvariti kao majka (naravno ako ćeš hteti) i da ćeš shvatiti kako je bezvezan ovaj komentar bio", napisala joj je u komentaru influenserka Paula Sikirić.

Sa njom se složila i muzičarka Ivana Kindl.

"Potpuno potpisujem od a do ž. Ja verujem da se mama preznojila od muke jer ovakve situacije nikome nisu drage. Ni tom detetu ni mami ni okolini", napisala je ona u komentaru. Uz njih, javila joj se i pevačica Pamela Ramljak.

"Nikad mi ne bi zasmetao plač ikoga, pogotovo ovako malog deteta. Razumem da je video trebao da bude smešan ... ali da se ne oseti strah deteta u glasu... Uopšteno, ljudi treba da se opuste i počnu da se zezaju na svoj račun, a ne na tuđi. I da imaju više empatije", dodala je i ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

18 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: