Gde je nestala Kejt Midlton?

Princeza Kejt Midlton nije viđena od Božića, nakon saopštenja da se oporavlja od operacije stomaka.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.02.2024.

11:30

Gde je nestala Kejt Midlton?
Foto: Profimedia

Kejt Midlton je obično vreme u januaru posle praznika provodila zauzeta kraljevskim angažmanima u javnosti. Ali ove godine je bilo drugačije.

Palata je 17. januara otkrila da je princeza od Velsa, stara 42 godine, prethodnog dana bila podvrgnuta planiranoj operaciji trbuha. Ostala je u bolnici skoro dve nedelje pre nego što je prešla na oporavak kod kuće, sa najavom da će se vratiti javnim obavezama posle Uskrsa.

Nakon neočekivanog povlačenja princa Vilijama sa komemoracije u čast njegovog pokojnog kuma u ​​utorak, zabrinutost u vezi sa zdravljem princeze Kejt porasla je širom interneta i podstakla talas teorija zavere, piše "Pipl" (People).

Iako izvor iz palate kaže za magazin "Pipl" da Kejt "i dalje ide dobro" i da se oporavlja, nedostatak novosti o princezi od Velsa izaziva zbunjenosti i zabrinutost.

Sve što se zna jeste da u pitanju nije kancer. Odsustvo Kejt Midlton iz javnosti je u potpunoj suprotnosti sa pojavljivanjem kralja Čarlsa, koji se javno suočava sa sopstvenim zdravstvenim bitkama.

Monarh je prošao proceduru za lečenje uvećane prostate prošlog meseca i otkrio je svoju dijagnozu raka 5. februara (međutim, smatra se da njegov rak nije rak prostate). Princeza Kejt je jasno stavila do znanja da želi da životi princa Džordža, princeze Šarlote i princa Luja ostanu što normalniji tokom njene operacije i oporavka. U početnoj izjavi koju je objavila Kensingtonska palata, oni su rekli: "Princeza od Velsa ceni interesovanje koje će ova izjava izazvati. Ona se nada da će javnost razumeti njenu želju da zadrži što je moguće više normalnosti za svoju decu".

Dok je kralj Čarls otkrio i svoju proceduru za uvećanu prostatu i svoju dijagnozu raka, princeza Kejt je izabrala diskreciju. U početnoj izjavi o njenoj operaciji, palata je saopštila da je princezina "želja da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni".

U saopštenju palate se dodaje da će "obezbeđivati ažurirane informacije o napretku Njenog kraljevskog visočanstva kada budu postojale značajne nove informacije koje treba podeliti“, ali one su za sada izostale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi spremni za kraj; Napašće najsilnije?

Rat u Ukrajini – 788. dan. Ukrajinska vojska je tokom prethodnog dana gađala ciljeve u ruskim oblastima Belgorod i Smolensk pri čemu su poginule dve osobe, povređeno je nekoliko ljudi i uništeno je skladište goriva.

21:47

21.4.2024.

50 min

Podeli: