Ženi Kanjea Vesta preti zatvor zbog golotinje FOTO

Bjanka Cenzori poznata je po svojim bizarnim i prilično golišavim kombinacijama, a ovaj put bi zbog jednog takvog izdanja mogla čak i u zatvor.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.02.2024.

10:14

Ženi Kanjea Vesta preti zatvor zbog golotinje FOTO
Foto: Profimedia

Naime, supruga Kanjea Vesta mogla bi da se suoči sa zatvorskom kaznom i pozamašnom novčanom kaznom nakon što se u Parizu prošetala u prozirnoj kombinaciji bez donjeg veša.

Kanje je bio konzervativnije obučen u crni kaput i pantalone. Nakon kupovine, par je viđen kako izlazi iz dizajnerske radnje i ulazi u automobil koji ih je čekao, a obožavatelji su napolju tražili fotografije i autograme.

Prema krivičnom zakonu "namerno seksualno iskazivanje pred očima drugih na mestu dostupnom javnosti kažnjivo je jednom godinom zatvora i novčanom kaznom".

Kazna iznosi oko 15.000 evra. Golotinja sama po sebi nije ekvivalentna nepristojnosti, dodaje se u zakonu. Ovo nije prvi put da su Kanje i njegova supruga Bjanka suočeni su s novčanom kaznom zbog golotinje i nedoličnog ponašanja. U Italiji se desilo slično, a predviđena kazna je bila 10.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: