Koncert Jorgovana u petak na Dorćol Platzu

Jorgovani će nastupiti na Dorćol Platzu u petak 1. marta, a u susret beogradskom koncertu objavili su i novu pesmu i spot pod nazivom "Ideologija".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.02.2024.

10:09

Koncert Jorgovana u petak na Dorćol Platzu
Foto: Marko Nikolajeviæ

Publika Jorgovana je navikla na spotove sa njihovih koncerata, ali ovog puta najmirišljaviji bend donosi snimke sa svojih putovanja na koncerte. Ako nakon ovog videa poželite da se provozate sa bendom, iskoristite priliku na njihovom narednom kocertu 1. marta u beogradskom Dorćol Platz-u, gde će vas Jorgovani provozati kroz ceo svoj dosadašnji rad. Na koncertu će im se pridružiti Cepeni Ćunci, Raskid 13, kao i drugi gosti.

Jedna od najluđih koncertnih atrakcija ruši sve koncepte „live show-a" u Beogradu 1. marta. Kao goste na bini do sada su imali svinjske glave, a publici su posluživali pihtije... A šta će im prvog dana marta pasti na pamet,videće posetioci Dorcol Platza, koji do svoje ulaznice stignu na vreme.

Koncert je zakazan za 21h, a ulaznice ce mogu kupiti po ceni od 1.700 dinara na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: