Život

Četvrtak, 29.02.2024.

08:40

Glumica šokirala brutalnim scenama seksa koje je snimao njen sin VIDEO

Britanska glumica Elizabet Herli zapanjila je publiku u šokantnoj sceni seksa koja se vidi u trejleru za rediteljski debi njenog sina Damiana.

Izvor: B92

Glumica šokirala brutalnim scenama seksa koje je snimao njen sin VIDEO
Foto: Profimedia

Film "Strictly Confidential" prikazuje glumicu (58) koja je u zanosu sa drugom ženom u scenama koje je snimio i režirao njen sin.

Misteriozna drama prati Miju, koju igra Džordžija Lok, dok je uvučena u „svet seksa, dvoličnosti i izdaje“ dok pokušava da otkrije misteriju oko samoubistva njene najbolje prijateljice Rebeke, piše Daily Mail.

U trejleru se prikazuje Mia kako se vraća na egzotično karipsko ostrvo gde je Rebeka umrla, i uz otkrivanje starih strasti, zaklinje se da će saznati istinu o smrti svoje prijateljice.

Govoreći za "People", Damian je otkrio da je njegova majka Elizabet obećala da će glumiti u njegovom prvom filmu pre mnogo godina. Obećanje je i ispunila, ali niko nije očekivao da će učestvovati u ovako eksplicitnim scenama. Pogledajte i trejler za film koji je šokirao publiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: