Favorit iz senke? Njen nastup na PZE posebno privukao pažnju, komentari se nižu VIDEO

Nakon prvog polufinala Pesme za Evroviziju, osmoro takmičara plasiralo se u finale, gde će se boriti da predstavljaju Srbiju na Evroviziji u Malmeu. Među njima je i Hristina Vuković, sa kompozicijom “Bedem”.

Život

Izvor: B92, T.K.

Sreda, 28.02.2024.

19:34

Favorit iz senke? Njen nastup na PZE posebno privukao pažnju, komentari se nižu VIDEO
Ata images/ Antonio Ahel

Ova kantautorka privukla je veliku pažnju i gledalaca i medija nakon efektnog nastupa, a nakon što je prošla u finale, o njoj se još više priča. Sama je pisala tekst i muziku, dok je u izradi pomogao i Andreja Stojić, član “Nevernih beba”.

Zbog zanimljivog kostima, ali i efektnog nastupa, Hristina je i te kako prvukla pažnju, te, bi sudeći po reakcijama nakon prve takmičarske večeri, ona mogla da se nađe u konkurenciji za visok plasman na takmičenju. Neke je podsetila i na prošlogodišnju pobednicu Evrovizije, Lorin, a na društvenim mrežama korisnici navode da je upravo ona "iznenađenje večeri". Nakon nastupa, Hristina je rekla da je veoma zadovoljna svojim predstavljanjem i nije krila oduševljenje u bekstejdžu.

“Mnogo mi je drago da su ovakve reakcije. Ovo je višenedeljni rad mog tima i mene”, kazala je Hristina novinarima nakon nastupa.

Istakla je da su njene pesme inspirisane ličnim iskustvima.

"Uvek je to inspiracija, ta stanja između bliskosti i otuđenosti u Kojima se često nalazimo“, navela je ona.

Dodaje da bi o svakom takmičaru imala šta da kaže jer su se svi istakli u određenom segmentu. Inače, Hristina je poreklom iz Crne Gore, a publika ju je prvi put upoznala u takmičenju "Iks faktor". Prvu pesmu izdala je 2014. godine. Prošle godine objavila je prvi solo album "Bedem".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: