Život

Sreda, 28.02.2024.

16:29

"OnlyFans mi je spasio život"

Zvezda serije Sopranovi, Drea de Mateo, pohvalila se da joj je pridruživanje platformi za odrasle OnlyFans "spasilo život“, nakon što ju je odbijanje vakcinacije protiv covida-19 koštalo glumačkih poslova i ostavilo joj samo 10 dolara na bankovnom računu.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Profimedia

Iako je 52-godišnja glumica u početku oklevala da li da se pridruži platformi za odrasle ili ne, sada joj je drago što je odlučila jer se taj potez pokazao toliko unosnim da je otplatila sav svoj hipotekarni dug u roku od pet minuta - pa čak i pokrenula sopstveni posao!
 
Osim što je skoro ostala bez kuće, glumica je ostala i bez novca da izdržava bolesne roditelje od demencije.
 
"To nas je spasilo. Samo fanovi su mi spasili život, 100 odsto. Ne mogu da verujem da ovo govorim, ali nas je zaista spasilo. Svako ko želi da me osuđuje i spusti, samo napred. Samo se nadam da nikada neće nađu u situaciji u kojoj sam se i ja našla, moram da brinem o dvoje male dece. To mi je spaslio dom, koji nam je bio veoma važan.I pored svega toga, dao mi je dovoljno novca da pokrenem i finansiram ULTRAFREE sama“, rekla je glumica sa suzama u očima, prenosi Dejli mejl.
 
U stvari, Drea je imala samo 10 dolara na svom bankovnom računu kada je otvorila svoj profil na OnlyFans-u. Takođe je priznala da se našla u prilično opasnoj finansijskoj situaciji nakon što je imala problema sa otplatom hipoteke i na kraju nije mogla da priušti astronomski iznos koji je dugovala.

 

"Kuća mi je bila poplavljena, pa sam pokušala da je brzo prodam. U isto vreme sam ostala bez mame, a moja druga mama, koja ima demenciju,
ostala je bez novca za negovatelja. Ne znam šta je gore", rekla je potresena glumica.
 
Međutim, nekako je uspela da se snađe i setila se OnlyFans-a. Stalno je objavljivala fotografije, priseća se.
 
"Mislila sam - to je to. Za pet minuta uspela sam da vratim iznos koji mi je bio potreban da se moja kuća ne proda", rekla je ona.
 
Međutim, pridruživanje OnlyFans-u nije bilo nešto što je Drea želela da uradi u početku. I zapravo, prvi put se pozabavila tom idejom jer su ona i njen muž razmišljali o udruživanju snaga i stvaranju sopstvenog kvazi-podkasta tamo.
 
"Uspela sam, ali nisam baš želela da to uradim. Dobila sam mnogo zbog toga i postalo je viralno i ljudi su poludeli. Mislim, početna ideja za pokretanje OnlyFans-a je bila da Robi i ja napravimo podkast o tome koji bi bio kontroverzan. To je trebalo da bude prvobitna ideja, znate, on će mi malo izmasirati stopala malo tu i tamo jer morate dodati nešto tako za OnlyFans", rekla je glumica.
 
Iako se pridružila platformi za odrasle iz čiste potrebe, vremenom je sve to zavolela i pronašla novi osećaj osnaženja - i ne planira da odustane uskoro.
 
"Lepo je videti te fotografije. Možda ću ih malo doraditi, tu i tamo, ali istina je da snimam uživo kako bi fanovi mogli da vide kako se fotografisanje dešava u realnom vremenu“, priznaje ona.
 
"Uglavnom izgledam dobro na njima, a najbolji deo svega ovoga je to što dobijam na težini. Ne izgledam dobro na slikama ako sam mršava. Moram da jedem pre snimanja. Moram da dobijem težinu da bih izgledala bolje“, kaže glumica, koja priznaje da je povećala unos ugljenih hidrata i da, kao prava Italijanka, jede špagete, testenine i odreske.
 
"Želim da mi grudi i zadnjica budu velike, inače fotografije neće "raditi“, zaključuje on.
 
Pored toga što je mogla da otplati svoje dugove, Drea je takođe uspela da pokrene sopstveni brend ulične odeće, ULTRAFREE. Stil oblačenja inspirisao je njen 12-godišnji sin Vejlon.
 
"On je mali ludak, i to nam je uspelo jer planiramo da izdamo ograničene kolekcije, od kojih su neke ručno rađene u našem dvorištu. Naša odeća promoviše slobodu - ne dozvolite da vam kažu ko ste, već znate ko ste su bez obzira na sve i svi.  Budite slobodni", zaključuje ova poznata mama.
 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: