Život

Sreda, 28.02.2024.

10:12

Oglasila se trenutno najomraženija osoba na društvenim mrežama VIDEO

Jedna od najuspešnijih pevačica današnjice pre mesec dana objavila je novu pesmu zbog koje je naišla na brojne kritike i postala jedna od najomraženijih osoba na internetu.

Izvor: B92

Oglasila se trenutno najomraženija osoba na društvenim mrežama VIDEO
Foto: Profimedia

Ariana Grande sad je progovorila o interesu tabloida za njen život.

Na pitanje šta joj je trenutno najteže životu, Ariana je odgovorila:

"Ne znam. Osećam se jako zahvalnom što sam u ovom trenutku tako umetnički ispunjena. Ne mogu se žaliti."

Ariana je naglasila da je album izdat za njezine obožavatelje, dodavši:

"Stvar je u tome da mi ne znamo ništa o tabloidima i medijima. Selektivno pamtimo ono što tabloidi rade ljudima, posebno ženama, na temelju toga sviđa li nam se ta osoba ili ne", nastavila je.

"Selektivno ostavljamo prostor za ljudskost, za nijanse", dodala je.

"Ne moramo ulaziti u detalje, ali naravno da osećam frustraciju, neobjašnjiv pakleni osećaj, dok gledam kako ljudi pogrešno razumeju ljude koje volim i mene."

Podsetimo, njena nedavno objavljena pesma "Yes, And?" se odmah popela na prvo mesto na Spotify-u, sa više od 11 miliona strimova na dan objavljivanja. Ipak, izazvala je poprilično mešovite reakcije. Pevačica je prošlog meseca izgubila stotine hiljada pratilaca na Instagramu. Prema analitičkoj stranici "Social Blade", izgubila je ukupno 369.630 pratitelja na Instagramu od početka januara, a velika većina njih prestala je da je prati nakon objave pesme 7. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: