Hrvatski mediji o Breskvici: "Poklonica đavola, podržava etničko čišćenje i Hitlera"

Anđela Ignjatović, poznata pod nadimkom "Breskvica" prvi je favorit za osvajanje "Beovizije", pišu hrvatski mediji posle sinoćnjeg beogradskog polufinala izbornog takmičenja za Evroviziju, ali tu se ne zaustavljaju.

Život

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2024.

08:43

Hrvatski mediji o Breskvici:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Hrvatski Jutarnji list objavio je tekst posvećen srpskoj pevačici Breskvici uz izveštaj o takmičenju PZE u Beogradu, pod naslovom "Optužili su je da je poklonica đavla, da ima genocidnu pesmu i peva o Hitlerovom letniikovcu: Pogledajte kakva se pojavila".

Poznati hrvatski list napisao je da su Anđelu pred nastup "optužili da je poklonica đavola jer je ispod pupka tetovirala vražje rogove", a zatim se bave njenim kostimom sa krilima, koji je sinoć izazvao veliku pažnju među gledaocima.

Jutarnji list zatim nastavlja da navodi optužbe na račun poznate srpske pevačice:

"Prebacuju joj da peva genocidnu pesmu koja legitimizuje masakr i etničko čišćenje nad Albancima na Kosovu" - pišu oni i dodaju da "ima i onih kojima se ne dopada naslov njene pesme "Orlovo gnezdo", jer joj zameraju da je "opevala Hitlerov letnjikovac".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

179 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: