Život

Sreda, 28.02.2024.

00:36

Luk Blek otkrio koji mu se nastup na PZE najviše dopao: "Oduvala je"

Prošlogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji Luk Blek pratio je prvo polufinale Pesme za Evroviziju, a po završetku je otkrio ko mu se najviše dopao.

Izvor: B92

Luk Blek otkrio koji mu se nastup na PZE najviše dopao:
Foto: B92

Kako je naveo, prvi put je večeras sve slušao, a najviše mu se svidela pesma Zorje, te je rekao da je ona "oduvala".

"Oduševljen sam Zorjom, ona je baš oduvala", rekao je Luka novinarima. Ipak, dodaje da je njegov favorit Konstrakta, koja nastupa u drugom polufinalu. On je najavio izlazak albuma ove godine, kao i evropsku turneju. Dodao je i da se raduje rasprodatom koncertu u Beogradu. Podsetimo, nakon prvog polufinala, osam kompozicija prošlo je u finalnu borbu, dok će se ostalih 14 nadmetati za svoje mesto u finalu u četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: