Život

Utorak, 27.02.2024.

00:07

Ovo su prvi finalisti PZE 2024

Prvo polufinalno veče Pesme za Evroviziju završeno je, a osam izvođača nastupiće i u velikom finalu, koje je u subotu, 2. marta.

Izvor: B92

Ovo su prvi finalisti PZE 2024
Foto: B92

Pobednik će predstavljati našu zemju na evropskom muzičkom takmičenju Evorovizija, koje će se ove godine održati u Švedskoj, tačnije u Malmeu.

Nakon 15-minutnog glasanja publike SMS porukama, kao i glasanja od strane stručnog žirija, proglašeni su finalisti ovogodišnje PZE. Ukupno ih je osam, a oni su:

Hristina sa pesmom "Bedem"

Lena Kovačević sa pesmom "Zovi me Lena"

M.I.R.A. sa pesmom "Percepcija"

Bojana i David sa pesmom "No, no, no"

Breskvica sa pesmom "Gnezdo orlovo"

Marko Mandić sa numerom "Dno"

Keni nije mrtav sa pesmom "Dijamanti"

Zorja sa pesmom "Lik u ogledalu" Nakon proglašenja takmičari su izvukli i redne brojeve nastupa u finalu. Hristina sa pesmom "Bedem" nastupiće pod rednim brojem 5, Lena Kovačević nastupiće pod rednim brojem 15 sa pesmom "Zovi me Lena", M.ira sa numerom "Percepcija" pod brojem 7, zatim Bojana i David sa pesmom "No No No" pod rednim brojem 14.

Marko Mandić i pesma "Dno" nastupiće pod rednim brojem 6, bend Keni nije mrtav sa pesmom "Dijamanti" nastupiće pod brojem 10, a Zorja će sa pesmom "Lik u ogledalu" nastupiti pod brojem 11,

Drugo polufinalno veče možete pratiti na prvom programu RTS-a, sa početkom od 21 čas, kao i na LIVEBLOG-u, na sajtu b92.net. Najprimećeniji nastupi bili su definitivno Zorje Pajić i Breskvice, a obe su ušle u finale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: