Život

Utorak, 27.02.2024.

23:36

Zorja: "Ne znam da li su takmičenja nameštena, ali..."

Zorja Pajić oduševila je večerašnjim nastupom na PZE.

Izvor: B92

Zorja:
Foto: b92

Ona je nastupila pod rednim brojem 12 sa pesmom "Ko je lik u ogledalu". Može se reći da je "oduvala" svojim nastupom, pokazala je zavdno vokalno umeće, a na samom kraju pesme skinula je periku sa glave kao i deo haljine, pogledavši se, simbolično u slomljeno ogledalo.

U razgovoru za meidje Zorja je istakla da se nadala dobrim komentrima, a otkrila je i ko joj je najveća podrška. "Najveća podrška mi je muž, roditelji, prijatelji... Imam i veliku podršku stranih fanova. Pretpostavljam da ćemo proći, nadam se, ako ne, nikom ništa... Dosta sam radila na sebi, nadam se da to ljudi vide", rekla je Zorja koja ne krije da joj je favorit Breskvica. "Svi pevamo njenu pesmu sve vreme." Za kraj, pevačica je na jedno od pitanja novinara zaključila: "Ne znam da li su takmičenja nameštena ali baš me briga."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: