Zorja: "Ne znam da li su takmičenja nameštena, ali..."

Zorja Pajić oduševila je večerašnjim nastupom na PZE.

Život

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2024.

23:36

Zorja:
Foto: b92

Ona je nastupila pod rednim brojem 12 sa pesmom "Ko je lik u ogledalu". Može se reći da je "oduvala" svojim nastupom, pokazala je zavdno vokalno umeće, a na samom kraju pesme skinula je periku sa glave kao i deo haljine, pogledavši se, simbolično u slomljeno ogledalo.

U razgovoru za meidje Zorja je istakla da se nadala dobrim komentrima, a otkrila je i ko joj je najveća podrška. "Najveća podrška mi je muž, roditelji, prijatelji... Imam i veliku podršku stranih fanova. Pretpostavljam da ćemo proći, nadam se, ako ne, nikom ništa... Dosta sam radila na sebi, nadam se da to ljudi vide", rekla je Zorja koja ne krije da joj je favorit Breskvica. "Svi pevamo njenu pesmu sve vreme." Za kraj, pevačica je na jedno od pitanja novinara zaključila: "Ne znam da li su takmičenja nameštena ali baš me briga."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: