Preminuo član kraljevske porodice

Tomas Kingston, suprug lejdi Gabrijele Vindzor preminuo je u 45. godini.

Život

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2024.

19:51

Preminuo član kraljevske porodice
Foto: Profimedia

"Sa najdubljom tugom objavljujemo smrt Tomasa Kingstona, našeg voljenog muža, sina i brata. Tom je bio izuzetan čovek koji je osvetlio živote svih koji su ga poznavali. Njegova smrt je bila veliki šok za celu porodicu i molimo vas da poštujete našu privatnost dok oplakujemo njegovu smrt", stoji u saopštenju porodice.

Biće obavljen uviđaj kako bi se utvrdio uzrok smrti, ali nema sumnjivih okolnosti i nema drugih uključenih strana.

Kralj i kraljica su poslali svoje "najiskrenije misli i molitve" ledi Kingston i porodici Kingstona, piše Dejli Mejl.

Portparol Bakingemske palate rekao je: "Kralj i kraljica su obavešteni o Tomasovoj smrti i pridružuju se princu i princezi Majkl od Kenta i svima koji su ga poznavali u tugovanju za veoma voljenim članom porodice. Naročito, Njihova Veličanstva šalju svoje najiskrenije misli i molitve Gabrijeli i celoj porodici Kingston."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

uživo Rusi spremni za kraj; Napašće najsilnije?

Rat u Ukrajini – 788. dan. Ukrajinska vojska je tokom prethodnog dana gađala ciljeve u ruskim oblastima Belgorod i Smolensk pri čemu su poginule dve osobe, povređeno je nekoliko ljudi i uništeno je skladište goriva.

21:47

21.4.2024.

59 min

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: