Život

Utorak, 27.02.2024.

13:50

Iznenadna odluka princa Vilijama

Iz Kensingtonske palate otkrili su da je princ Vilijam odlučio da ne prisustvuje komemoraciji u čast njegovog rođaka, kralja Konstantina od Grčke iz privatnih razloga.

Izvor: B92

Iznenadna odluka princa Vilijama
Foto: Profimedia

Iako se nagađa da je razlog zdravstveno stanje njegove supruge, iz palate su odbili da preciziraju tačan razlog, ali je saopšteno da se njegova supruga, princeza od Velsa, koja se oporavlja od abdominalne operacije, i dalje dobro oseća.

U saopštenju se navodi da je Vilijam zvao grčku kraljevsku porodicu, koja prisustvuje parastosu u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, kako bi ih obavestio da nije u mogućnosti da prisustvuje, piše NBC njuz.

Kralj Čarls, koji se leči od raka, takođe neće prisustvovati komemoraciji. Monarh je otkazao sve svoje javne angažmane dok se leči.

Kralj Konsantnin je umro u januaru prošle godine, u 82. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

23 h

Podeli: