Iznenadna odluka princa Vilijama

Iz Kensingtonske palate otkrili su da je princ Vilijam odlučio da ne prisustvuje komemoraciji u čast njegovog rođaka, kralja Konstantina od Grčke iz privatnih razloga.

Život

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2024.

13:50

Iznenadna odluka princa Vilijama
Foto: Profimedia

Iako se nagađa da je razlog zdravstveno stanje njegove supruge, iz palate su odbili da preciziraju tačan razlog, ali je saopšteno da se njegova supruga, princeza od Velsa, koja se oporavlja od abdominalne operacije, i dalje dobro oseća.

U saopštenju se navodi da je Vilijam zvao grčku kraljevsku porodicu, koja prisustvuje parastosu u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru, kako bi ih obavestio da nije u mogućnosti da prisustvuje, piše NBC njuz.

Kralj Čarls, koji se leči od raka, takođe neće prisustvovati komemoraciji. Monarh je otkazao sve svoje javne angažmane dok se leči.

Kralj Konsantnin je umro u januaru prošle godine, u 82. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: